Actualiteiten

Let op: uw situatie kan anders zijn. In mediation kunt u onder begeleiding van een onpartijdige bemiddelaar met elkaar praten over uw specifieke belangen en samen argumenten vinden voor een andere beslissing.
Onderstaande uitspraken zijn door rechters  in een concreet geval gedaan en dienen hier slechts om u een idee te geven waarover mensen -soms jaren lang- procederen. In mediation kunt u er sneller en goedkoper uit zijn, met meer maatwerk. U staat niet tegenover elkaar, maar krijgt in een rustig gesprek over en weer oog voor wat de ander beweegt. En kunt daardoor samen de oplossing vinden die het beste in uw situatie past; wat vaak ook beter is voor uw (toekomstige) relatie. Meer weten over wat mediation in uw geval kan betekenen? Bel gerust: 06 21 14 33 28. Ook audio- en video-afspraken mogelijk.

 

Kind heeft banden met drie mannen

Kort geding tot nakoming omgangsregeling met man die erkend heeft, maar niet de biologische vader is. Hof laat bijzonder curator toe als informant. Vordering tot nakoming in hoger beroep alsnog afgewezen, gezien thans ontstane situatie waarin onder meer wordt gewerkt aan contactherstel kind (2010) met biologische vader: het vergt op dit moment teveel van kind…

Lees verder!