Actualiteiten

Let op: uw situatie kan anders zijn. In mediation kunt u onder begeleiding van een onpartijdige bemiddelaar met elkaar praten over uw specifieke belangen en samen argumenten vinden voor een andere beslissing.
Onderstaande uitspraken zijn door rechters  in een concreet geval gedaan en dienen hier slechts om u een idee te geven waarover mensen -soms jaren lang- procederen. In mediation kunt u er sneller en goedkoper uit zijn, met meer maatwerk. U staat niet tegenover elkaar, maar krijgt in een rustig gesprek over en weer oog voor wat de ander beweegt. En kunt daardoor samen de oplossing vinden die het beste in uw situatie past; wat vaak ook beter is voor uw (toekomstige) relatie. Meer weten over wat mediation in uw geval kan betekenen? Bel gerust: 06 21 14 33 28. Ook audio- en video-afspraken mogelijk.

 

Vakanties, feestdagen en studiedagen: maak goede afspraken!

In bijlage bij het ouderschapsplan staat het volgende opgenomen over de vakanties, feestdagen of een weekend of nachten weg van de minderjarigen: “In gezamenlijk overleg en met wederzijdse toestemming”. Hoe gaat de voorzieningenrechter om met verzoek vader tot veroordeling moeder mee te werken aan de door hem geformuleerde vakantieverdeling voor de jaren 2020, 2021 en…

Lees verder!