Actualiteiten

Let op: uw situatie kan anders zijn. In mediation kunt u onder begeleiding van een onpartijdige bemiddelaar met elkaar praten over uw specifieke belangen en samen argumenten vinden voor een andere beslissing.
Onderstaande uitspraken zijn door rechters  in een concreet geval gedaan en dienen hier slechts om u een idee te geven waarover mensen -soms jaren lang- procederen. In mediation kunt u er sneller en goedkoper uit zijn, met meer maatwerk. U staat niet tegenover elkaar, maar krijgt in een rustig gesprek over en weer oog voor wat de ander beweegt. En kunt daardoor samen de oplossing vinden die het beste in uw situatie past; wat vaak ook beter is voor uw (toekomstige) relatie. Meer weten over wat mediation in uw geval kan betekenen? Bel gerust: 06 21 14 33 28. Ook audio- en video-afspraken mogelijk.

 

Van wie is het geld dat kinderen verdienen als acteur, danser of zanger?

Onbehoorlijk bewind abi art. 1:253j BW van ouders over vermogen dat kinderen tijdens hun jeugd hebben verdiend als acteurs, zangers en dansers. Beroep op behoeftigheid faalt. Inkomen ouders was voldoende om van te leven- ze hadden ook de tering naar hun eigen nering kunnen zetten- en bovendien behoef je bij behoeftigheid machtiging vd kantonrechter voordat…

Lees verder!