Actualiteiten

Let op: uw situatie kan anders zijn. In mediation kunt u onder begeleiding van een onpartijdige bemiddelaar met elkaar praten over uw specifieke belangen en samen argumenten vinden voor een andere beslissing.
Onderstaande uitspraken zijn door rechters  in een concreet geval gedaan en dienen hier slechts om u een idee te geven waarover mensen -soms jaren lang- procederen. In mediation kunt u er sneller en goedkoper uit zijn, met meer maatwerk. U staat niet tegenover elkaar, maar krijgt in een rustig gesprek over en weer oog voor wat de ander beweegt. En kunt daardoor samen de oplossing vinden die het beste in uw situatie past; wat vaak ook beter is voor uw (toekomstige) relatie. Meer weten over wat mediation in uw geval kan betekenen? Bel gerust: 06 21 14 33 28. Ook audio- en video-afspraken mogelijk.

 

Omgangsregeling kun je niet zomaar opschorten

Rechter: geen gebiedsverbod voor vader. Niet aangetoond dat vader zich – buiten momenten omgangsregeling – onaangekondigd begeeft rondom woning moeder en dat hij haar lastigvalt en bedreigt. Uit overgelegde foto’s blijkt bovendien dat vader daar alleen is op dagen en tijdstippen die in omgangsregeling staan. Dat tussen pp discussie is over de invulling van deze…

Lees verder!