Actualiteiten

Let op: uw situatie kan anders zijn. In mediation kunt u onder begeleiding van een onpartijdige bemiddelaar met elkaar praten over uw specifieke belangen en samen argumenten vinden voor een andere beslissing.
Onderstaande uitspraken zijn door rechters  in een concreet geval gedaan en dienen hier slechts om u een idee te geven waarover mensen -soms jaren lang- procederen. In mediation kunt u er sneller en goedkoper uit zijn, met meer maatwerk. U staat niet tegenover elkaar, maar krijgt in een rustig gesprek over en weer oog voor wat de ander beweegt. En kunt daardoor samen de oplossing vinden die het beste in uw situatie past; wat vaak ook beter is voor uw (toekomstige) relatie. Meer weten over wat mediation in uw geval kan betekenen? Bel gerust: 06 21 14 33 28. Ook audio- en video-afspraken mogelijk.

 

Birdnesting en mediation

Birdnesting als voorlopige zorgregeling. Moeder verzoekt het exclusief gebruik vd echtelijke woning voor haar en de 3 kinderen. Vader wil birdnesting met een week op-week af-regeling voor de ouders. Verzoek vader toegewezen. Dat hij niet goed voor kinderen zou kunnen zorgen is niet gebleken: in ieder geval hebben de bedenkingen van moeder over de opvoedcapaciteiten…

Lees verder!