Actualiteiten

Let op: uw situatie kan anders zijn. In mediation kunt u onder begeleiding van een onpartijdige bemiddelaar met elkaar praten over uw specifieke belangen en samen argumenten vinden voor een andere beslissing.
Onderstaande uitspraken zijn door rechters  in een concreet geval gedaan en dienen hier slechts om u een idee te geven waarover mensen -soms jaren lang- procederen. In mediation kunt u er sneller en goedkoper uit zijn, met meer maatwerk. U staat niet tegenover elkaar, maar krijgt in een rustig gesprek over en weer oog voor wat de ander beweegt. En kunt daardoor samen de oplossing vinden die het beste in uw situatie past; wat vaak ook beter is voor uw (toekomstige) relatie. Meer weten over wat mediation in uw geval kan betekenen? Bel gerust: 06 21 14 33 28. Ook audio- en video-afspraken mogelijk.

 

Transgender van beneden de 16

Doorleefde en bestendige overtuiging van minderjarige (2004) tot het andere geslacht te behoren; proces van geslachtsaanpassing inmiddels onomkeerbaar. Gezien verklaring ouders hierover en bericht Minister Dekker van Justitie en Veiligheid dat het ook mogelijk moet worden voor jongeren ónder de 16 jaar om via verzoek aan rechter te komen tot wijziging geslachtsregistratie indien dit in…

Lees verder!