Actualiteiten

Let op: uw situatie kan anders zijn. In mediation kunt u onder begeleiding van een onpartijdige bemiddelaar met elkaar praten over uw specifieke belangen en samen argumenten vinden voor een andere beslissing.
Onderstaande uitspraken zijn door rechters  in een concreet geval gedaan en dienen hier slechts om u een idee te geven waarover mensen -soms jaren lang- procederen. In mediation kunt u er sneller en goedkoper uit zijn, met meer maatwerk. U staat niet tegenover elkaar, maar krijgt in een rustig gesprek over en weer oog voor wat de ander beweegt. En kunt daardoor samen de oplossing vinden die het beste in uw situatie past; wat vaak ook beter is voor uw (toekomstige) relatie. Meer weten over wat mediation in uw geval kan betekenen? Bel gerust: 06 21 14 33 28. Ook audio- en video-afspraken mogelijk.

 

Medegezag tenzij…

Rechtbank geeft vader medegezag. Toetsing art. 1:253c lid 2 BW valt gunstig voor hem uit, mede gezien afspraken die intussen door ouders zijn gemaakt. Voor ontwikkeling dochter belangrijk dat zij zonder zorgen contact kan hebben met beide ouders. Het kan daarbij helpen als zij ervaart dat haar contact met de ene ouder even goed mag…

Lees verder!