Actualiteiten

Let op: uw situatie kan anders zijn. In mediation kunt u onder begeleiding van een onpartijdige bemiddelaar met elkaar praten over uw specifieke belangen en samen argumenten vinden voor een andere beslissing.
Onderstaande uitspraken zijn door rechters  in een concreet geval gedaan en dienen hier slechts om u een idee te geven waarover mensen -soms jaren lang- procederen. In mediation kunt u er sneller en goedkoper uit zijn, met meer maatwerk. U staat niet tegenover elkaar, maar krijgt in een rustig gesprek over en weer oog voor wat de ander beweegt. En kunt daardoor samen de oplossing vinden die het beste in uw situatie past; wat vaak ook beter is voor uw (toekomstige) relatie. Meer weten over wat mediation in uw geval kan betekenen? Bel gerust: 06 21 14 33 28. Ook audio- en video-afspraken mogelijk.

 

Eigen rechtsingang minderjarige

Zoon (2005) wil niet meer naar vader en schrijft brief aan rechter. Hij voelt zich niet veilig bij vader, niet serieus genomen en niet gehoord en ervaart bovendien gebrek aan privacy bij hem: geen eigen kamer waar hij zijn huiswerk kan maken en ook geen eigen bed. Volgt spoorboekje in heldere, klare taal mbt eigen…

Lees verder!