Kort geding tot nakoming omgangsregeling met man die erkend heeft, maar niet de biologische vader is. Hof laat bijzonder curator toe als informant. Vordering tot nakoming in hoger beroep alsnog afgewezen, gezien thans ontstane situatie waarin onder meer wordt gewerkt aan contactherstel kind (2010) met biologische vader: het vergt op dit moment teveel van kind zich daarnaast ook nog te richten op herstel contact en zorgregeling met juridische vader.

Noot familiemediator: moeder woont intussen samen met derde man die ook bij opvoeding kind is betrokken. Kind  heeft dus banden met drie mannen. Het loont de moeite in mediation te bespreken hoe u het beste aan de belangen van uw kind tegemoet kunt komen in situaties als deze. Elke situatie is anders, dus maatwerk geboden.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

1 Reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.