Actualiteiten

Let op: uw situatie kan anders zijn. In mediation kunt u onder begeleiding van een onpartijdige bemiddelaar met elkaar praten over uw specifieke belangen en samen argumenten vinden voor een andere beslissing.
Onderstaande uitspraken zijn door rechters  in een concreet geval gedaan en dienen hier slechts om u een idee te geven waarover mensen -soms jaren lang- procederen. In mediation kunt u er sneller en goedkoper uit zijn, met meer maatwerk. U staat niet tegenover elkaar, maar krijgt in een rustig gesprek over en weer oog voor wat de ander beweegt. En kunt daardoor samen de oplossing vinden die het beste in uw situatie past; wat vaak ook beter is voor uw (toekomstige) relatie. Meer weten over wat mediation in uw geval kan betekenen? Bel gerust: 06 21 14 33 28. Ook audio- en video-afspraken mogelijk.

 

Achternaam kind kan niet zomaar gewijzigd worden

Achternaam kind kan niet zomaar gewijzigd worden. Geen vervangende toestemming aan moeder voor indienen verzoek tot wijziging geslachtsnaam kinderen (2003, 2004 en 2007) in de hare. Niet in hun belang, nu kinderen nog volop mogelijkheden hebben om hun vaderbeeld, met constructieve ondersteuning van beide ouders, bij te stellen. Weliswaar legt artikel 3 Besluit Geslachtsnaamswijziging het…

Lees verder!