Vrouw heeft ten onrechte niets opgemerkt over ernstige gezondheidssituatie van zoon van partijen en evenmin over afspraken bij Veilig Thuis ná afloop huisverbod van man. Deze ernstige schending van de waarheidsplicht abi art. 21 Rv. weegt mee bij de beoordeling van de vorderingen, in het bijzonder bij het toetsen van de aannemelijkheid van de stellingen van de vrouw. Mede in het licht van de waarheidsschending door de vrouw is onvoldoende aanleiding om (alleen) haar lezing van de feiten te volgen. Exclusief gebruiksrecht woning afgewezen.
Toewijzing van een of meer vorderingen leidt er immers toe dat de man èn uit de woning moet vertrekken èn veel minder contact met zijn ernstig zieke zoon kan hebben.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

1 Reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.